Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

co-operation oilstation - zeibe

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΉ

   Ενημερώνουμε  την συνεργασία και αντιπροσωπία με την ZEIBE MOTO (http://www.zeibe.com/) στην Ελλαδα αποκλειστικά μέσω το www.oilstation.gr.
   H ZeibeMOTO ασχολείται με  καθαρισμό  και προστασία  εξειδικευμένων  ενδυμάτων στον χώρο του moto spor!  Εδώ θα βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζονται για τον καθαρισμό κράνος σας.


Για το δέρμα σας



 Για τα ενδύματα κλωστοϋφαντουργίας.  ( textile )


     *Για την καλύτερη και οικονομικότερη λύση το προϊόν πουλιέται μονο μεσω του site για όφελος του μοτοσικλετιστή στην καλύτερη τιμή χωρίς μεσάζοντες!



Don't Be Afraid to Share Your Opinion 

you can share with without  showing your name*






  


   

1 σχόλιο:

  1. Είμαι κάτοχος του σετ καθαρισμού δέρματος της Zeibe και μιας και που έχω ήδη το αντίστοιχο σετ της Dainese είπα να τα συγκρίνω....

    Κατ’αρχάς είναι πιο πρακτικές συσκευασίες της Zeibe και πιο εύκολες στη χρήση τους. Θετική και η ύπαρξη σφουγγαριού. Το καθαριστικό της dainese υπερτερεί μονάχα σε ασφάλεια μιάς και που τα μπουκαλάκια έχουν καπάκι ασφαλείας.

    Κρέμα καθαρισμού Zeibe:
    καθαρίζει χωρίς πρόβλημα ενώ παράλληλα αφήνει και μια γυαλάδα στο δέρμα λες και το έχουν βερνικώσει. Προσοχή μόνο να μην βάζετε πολύ κρέμα στο ίδιο σημείο γιατί δείχνει να ξεραίνει λίγο το δέρμα,να γίνεται τραχύ. Φαίνεται πως είναι ισχυρό καθαριστικό.

    Σπρέυ προστασίας Zeibe:
    Πολύ πρακτικό που το προστατευτικό είναι σε μορφή σπρέυ (το αντίστοιχο της dainese είναι υγρό και μπορεί να λερώσει τριγύρω). Γυαλίζει το δέρμα και με το νερό δείχνει να μην το αφήνει να περάσει. Όχι ότι κάνει το δέρμα 100% αδιάβροχο έτσι? Δεν είναι goretex….

    Συμπερασματικά νομίζω ότι το προιόν της Zeibe είναι καλύτερο από αυτό της Dainese που χρησιμοποιούσα και σίγουρα θα γυρίσω πίσω στο παλιό/

    Υ.Γ. η δοκιμή έγινε σε διαιρούμενη φόρμα Alpinestars με δέρμα άριστης ποιότητας και κατάστασης.

    zefkas

    ΑπάντησηΔιαγραφή